Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan segít az ügyvéd

 

Ön ismerteti a tényeket és azok alapján kialakítjuk jogi álláspontunkat, megválaszoljuk kérdéseit. Amennyiben az ügy megoldása hosszabb időt vesz igénybe, kidolgozzuk a jogi stratégiát és önnel együttműködve, folyamatos tájékoztatás mellett képviseljük cége vagy az ön jogait és érdekeit.

Amennyiben jogi kérdése merül föl, vagy életében olyan helyzet előtt áll, ami jogi természetű, vagy jogi következményei lehetnek, esetleg váratlanul kerül olyan helyzetbe ami jogi megoldást kíván, vagy régóta húzódó és megoldatlan ügye nyugtalanítja, forduljon bizalommal ügyvédhez és kérje a segítségét!

Amennyiben ezt kellő időben megteszi, nagymértékben előmozdíthatja ügyének sikerét, hiszen idővel szűkülhet a jogi mozgástér. De egyrészt minden eset más, másrészt sokszor egy már-már reménytelennek tűnő esetben is van esély a sikerre, ezért sosem késő ügyvédhez fordulni.

Az ügyvédi segítség lépései a gyakorlatban:

Az ügy megismerését követően kialakítjuk jogi álláspontunkat, amiről tájékoztatjuk. Fontosnak tartjuk, hogy reálisan lássa a lehetőségeket.

A konzultációk teljes diszkrécióval, az ügyvédi titoktartás betartásával történnek.

A jogi stratégiára javaslatot teszünk, és amennyiben elnyeri megelégedését, annak végrehajtásáról folyamatosan tájékoztatjuk. Mindvégig szem előtt tartjuk az ügyben kialakított célkitűzést, jogait és érdekeit képviseljük bíróságok, hatóságok előtt - perben vagy peren kívül.

 

Dr. Petró László
ügyvéd
Budapest, XII. kerület
Németvölgyi út 5.
06 30 257 5142

 

ügyvéd kezdőlap    bejelentkezés    ügyvédi iroda    ügyvédi munkadíj

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Dr. Petró László Mihály ügyvéd

Budapest, XII. kerület
Németvölgyi út 5.

06 30 257 5142

drpetrolaszlo@gmail.com

Kapcsolatfelvétel, Bejelentkezés