Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ügyvédi iroda

 

1126 Budapest XII. kerület Németvölgyi út 5. mfsz. 5.

 

Az ügyvédi iroda a Németvölgyi út elején - a Nagyenyed út (Istenhegyi út) és a Királyhágó tér közötti részén található. A Németvölgyi út az Alkotás úttal és a Böszörményi úttal párhuzamos, mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

Autóval:

Az ügyvédi iroda a Déli Pályaudvarhoz közel található. Amennyiben ebből az irányból közelít, az Alkotás útról letér a Nagyenyed utcába, majd a második utca balra. És már az utca elején leparkolhat.

A BAH Csomópontból közelítve vagy a Jagelló út, Apor Vilmos tér, Stromfeld Aurél út, Németvölgyi út felől, Vagy az Alkotás út, jobbra a Márvány utca, majd rögtön a visszafordító sávba kanyarodva a Királyhágó utca, Királyhágó tér (szervíz úton jobbra) Németvölgyi út javasolható. Parkolni az utcán kialakított megállóhelyeken lehet.

Tömegközlekedéssel:

Széll Kálmán tér, vagy a Déli Pályaudvar felől az 59 és 59 A jelzésű villamossal a Böszörményi út elején lévő megállóban célszerű leszállni. Innen kb. 40 méter gyalog. Vagy a 21 és a 21A jelzésű busszal a Nagyenyed utca, Németvölgyi út kereszteződésében. Innen kb. 30 méter gyalog.

Az iroda egy patinás budai villában található, amely az utca felől egy kovácsoltvas kertkapun (amely nyitva áll) áthaladva, majd az épületig vezető rövid lépcsősort megtéve, az épület előtt balra fordulva, a bal oldalon levő lépcsőfeljárón közelíthető meg.

A konzultációra nyugodt és kényelmes körülmények között, elegáns környezetben kerül sor.

Dr. Petró László
ügyvéd
Budapest, XII. kerület
Németvölgyi út 5.
06 30 257 5142

 

ügyvéd kezdőlap    bejelentkezés    ügyvédi munkadíj    hogyan segít az ügyvéd

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Dr. Petró László Mihály ügyvéd

Budapest, XII. kerület
Németvölgyi út 5.

06 30 257 5142

drpetrolaszlo@gmail.com

Kapcsolatfelvétel, Bejelentkezés